OtoPolska.com

Bog nie istnieje

Teraz jest 9 wrz 2010, o 02:35

Wszystkie czasy w strefie UTC

Utw贸rz nowy w膮tek Odpowiedz w w膮tku  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomo艣膰
 Temat: 呕ycie bez grzechu
PostNapisane: 17 sie 2008, o 10:58 

Do艂膮czy艂(a): 15 sie 2008, o 15:14
Tak po za tym czym by艂oby 偶ycie bez grzechu. Ko艣ci贸艂 zabrania wszystko co przyjemne a ksi臋偶a korzystaj膮 z uroku 偶ycia a w ko艣ciele skromni dobr膮 min臋 robi膮.dlaczego mam nie uprawia膰 seksu jak to lubi臋 a nie mam sta艂ej kobiety, dlaczego mam si臋 nie napi膰 jak mam ochot臋 a tak po za tym katolicy zastan贸wcie si臋 czy wy tylko m贸wicie 偶e wierzycie bo tak trzeba kto z was 偶yje po katolicku ja takiej osoby nie znam robicie to samo co my tylko dla was cz艂owiek kt贸ry ma inne pogl膮dy jest niczym tylko my艣licie 偶e jak si臋 wyspowiadacie to wszystko jest ok.Pochodz臋 z rodziny katolickiej i na religii mi wpajali 偶e kim b臋d臋 to wszystko od boga zale偶y wi臋c s膮dzi艂em 偶e nie ma sensu si臋 uczy膰 skoro b贸g mi ju偶 u艂o偶y艂 偶ycie jako dziecko 偶y艂em religi膮 teraz mam j膮 w d.... mi艂ego dnia 偶ycz臋.

Temat: Re: 呕ycie bez grzechu
PostNapisane: 17 sie 2008, o 21:04 

Do艂膮czy艂(a): 11 sie 2008, o 18:05
przykazania nie s膮 po to aby ci co艣 kaza膰 ale po to 偶eby ci pom贸c godnie prze偶y膰 偶ycie i otrzyma膰 nagrod臋 w niebie, a to 偶e my艣la艂e艣 偶e B贸g zrobi wszystko w 偶yciu za ciebie to dow贸d twojej g艂upoty

PostNapisane: 18 sie 2008, o 07:52 

mistyk napisa艂(a):
przykazania nie s膮 po to aby ci co艣 kaza膰 ale po to 偶eby ci pom贸c godnie prze偶y膰 偶ycie i otrzyma膰 nagrod臋 w niebie, a to 偶e my艣la艂e艣 偶e B贸g zrobi wszystko w 偶yciu za ciebie to dow贸d twojej g艂upoty

by艂em 艣wiadkiem jak ksi膮dz na kazaniu m贸wi艂;Jak ojciec nie wierzy w boga to wyrzedz si臋 ojca jak matka nie wierzy w boga wyrzedz si臋 matki rodze艅two nie wierzy w boga wtrzedz si臋 ich ;Ladny przyk艂d nie ma co a przykazanie nie m贸wi czasami co innego Dla katolik贸w karzdy jest z艂y g艂upi itp jak ma inny 艣wiatopogl膮 niz oni sam da艂e艣 przyk艂d nazywaj膮c mnie g艂upkiem w stosunku do Ciebie tak Cie nie nazwe tylko powiem naiwny wierzysz bo tak Ci od dziecka wpaiano przeczytai biblie i kieruj si臋 logik膮 jedno drugiemu zaprzecza wiesz kiedy biblia powsta艂a w膮tpie a katolicyzm kiedy powsta艂 te偶 chyba nie wiesz jest to od艂am czszescijanstwa a wi臋c jest sekt膮 jak mozna w co艣 wierzyc bez 偶adnych dowod贸w wi臋cej jest dowod贸w na brak goga ni偶 jego istnienie ale katolik膮 jast zabronione logiczne myslenie to strach przed smierci膮 stworzy艂 bog贸w B贸g stworzy艂 cz艂owieka a kto stworzy艂 boga ;cz艂owiek'

PostNapisane: 18 sie 2008, o 19:00 

Do艂膮czy艂(a): 13 sie 2008, o 10:51
Cytuj:
by艂em 艣wiadkiem jak ksi膮dz na kazaniu m贸wi艂;Jak ojciec nie wierzy w boga to wyrzedz si臋 ojca jak matka nie wierzy w boga wyrzedz si臋 matki rodze艅two nie wierzy w boga wtrzedz si臋 ich

Nie chce mi sie w to wierzy膰. S膮 lepsi ksi臋偶a i gorsi ale 偶eby tak kt贸ry艣 z nich powiedzia艂 to chyba cos k艂amiesz.Nie rozumie tej nagonki na nich.Znam ich wielu i naprawde sa to dobrzy ludzie. Lepiej zajmijcie sie swoimi sprawami a nie tym co ksieza robia a robia naprawde duzo dobrego i potrzebni sa w spo艂ecze艅stwie.

PostNapisane: 19 sie 2008, o 11:37 

Justys napisa艂(a):
Cytuj:
by艂em 艣wiadkiem jak ksi膮dz na kazaniu m贸wi艂;Jak ojciec nie wierzy w boga to wyrzedz si臋 ojca jak matka nie wierzy w boga wyrzedz si臋 matki rodze艅two nie wierzy w boga wtrzedz si臋 ich

Nie chce mi sie w to wierzy膰. S膮 lepsi ksi臋偶a i gorsi ale 偶eby tak kt贸ry艣 z nich powiedzia艂 to chyba cos k艂amiesz.Nie rozumie tej nagonki na nich.Znam ich wielu i naprawde sa to dobrzy ludzie. Lepiej zajmijcie sie swoimi sprawami a nie tym co ksieza robia a robia naprawde duzo dobrego i potrzebni sa w spo艂ecze艅stwie.

mo偶esz mi nie wierzy膰 znasz ich tylko z ko艣cio艂a ale nie z 偶cia osobistego wi臋szo艣膰 偶yje na godziwym poziomie nie jak przecj臋tny polak bawi膮 si臋 pij膮 i urz臋duj膮 z dziwkami maj膮 nie艣lubne dzieci i nie robi膮 tego w habicie wi臋c nikt nie wie kim on jest ja wierze w to co widze a Ty wierzysz to co nie widzisz jest ta r贸偶nica nie ma takiego pa艅twa w europie w kt贸ym bym nie by艂 te偶 lubie korzysta膰 z 偶cia dlatego du偶o widzia艂m zarabiem du偶o ale ich sta膰 na leprze 偶cie o demnie

PostNapisane: 24 sty 2009, o 17:19 

Do艂膮czy艂(a): 24 sty 2009, o 16:09
Cytuj:
by艂em 艣wiadkiem jak ksi膮dz na kazaniu m贸wi艂;Jak ojciec nie wierzy w boga to wyrzecz si臋 ojca, jak matka nie wierzy w boga ...

To jest wprost z Biblii wzi臋te: Ksi臋ga powt贸rzonego prawa, rozdzia艂 13-ty. Ciekawie zilustrowane na http://www.thebricktestament.com/the_law/when_to_stone_your_whole_family/dt13_06-08.html ;D

PostNapisane: 28 sty 2009, o 22:05 

Do艂膮czy艂(a): 20 gru 2008, o 19:33
nic nie przebije I listu do Koryntian rozdzia艂 11 wers 14 :P
"Czy偶 sama natura nie poucza nas, 偶e ha艅b膮 jest dla m臋偶czyzny nosi膰 d艂ugie w艂osy"
Jezus mia艂 d艂ugie :mrgreen:

PostNapisane: 29 sty 2009, o 23:10 

Do艂膮czy艂(a): 24 sty 2009, o 16:09
Majezon napisa艂(a):
"Czy偶 sama natura nie poucza nas, 偶e ha艅b膮 jest dla m臋偶czyzny nosi膰 d艂ugie w艂osy"
Jezus mia艂 d艂ugie :mrgreen:

Penn i Teller to pokazywali w swoim programie "Bullshit"

Wy艣wietl posty nie starsze ni偶:  Sortuj wg  
Utw贸rz nowy w膮tek Odpowiedz w w膮tku  [ Posty: 8 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC

Kto przegl膮da forum

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy to forum: Brak zalogowanych u偶ytkownik贸w i 2 go艣ci

Nie mo偶esz rozpoczyna膰 nowych w膮tk贸w
Nie mo偶esz odpowiada膰 w w膮tkach
Nie mo偶esz edytowa膰 swoich post贸w
Nie mo偶esz usuwa膰 swoich post贸w
Nie mo偶esz dodawa膰 za艂膮cznik贸w